Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de berekende verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan TopPets kenbaar te worden gemaakt.
De voorkeur gaat uit naar het invullen van het
retourformulier, maar het kan ook via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.
Na de melding van uw retournering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de producten naar ons terug te sturen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

Let op: Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan TopPets heeft gedaan.
Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 

Retouradres:

TopPets
Zonstraat 22
7521HH Enschede